Presentació del pilot Eix Comercial AR a Lleida

El proper dimecres 12 de desembre tindrà lloc la presentació del projecte pilot Eix Comercial AR. L’acte començarà a les 12.15h davant el monument a Indibil i Mandoni de Lleida. En aquest punt s’iniciarà un recorregut per explicar el projecte que acabarà a un dels comerços adherits a la iniciativa.

El projecte Eix Comercial AR busca dinamitzar el comerç de Lleida a través d’una aplicació mòbil de realitat augmentada desenvolupada per Invelon Technologies. Aquesta app permet a l’usuari endinsar-se en espais històrics de la ciutat i participar en una experiència immersiva als comerços del barri.

La presentació comptarà amb la presència de Liliana Arroyo, directora de Societat Digital del Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya, Pilar Bosch, regidora de Cultura i Promoció de l’Ajuntament de Lleida, Eduard Martín, CIO de Mobile World Capital Barcelona, i Alan Navarro, Business Developer d’Invelon Technologies. L’acte també comptarà amb Agustí Jiménez, vicepresident de la Diputació de Lleida, Blanca Siurana, responsable de comerç de la Cambra de Comerç de Lleida, i Artur Serra, codirector de la Fundació i2Cat.

Date

12 des. 2023
Expired!

Time

12:15 - 13:15

Location

Monument a Indibil i Mandoni, C/ Arc del Pont, 6. Lleida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *