Introducció a la tecnologia 5G i el seu impacte a les ciutats i l’Administració pública

Els propers dilluns 9 i dimecres 11 de maig tindrà lloc el taller “Introducció a la tecnologia 5G i el seu impacte a les ciutats i l’Administració pública”, organitzat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Aquest taller es concep com una formació que permetrà donar una visió general de la tecnologia 5G i el seu impacte a les administracions públiques catalanes.

Les sessions, que seran en línia, tindran lloc de 9.30 a 11.30h i estan dirigides principalment al personal tècnic dedicat a la innovació de processos del serveis centrals i territorials dels departaments de la Generalitat i de les administracions locals.

Amb aquesta formació es pretén dotar de coneixements de base a aquest personal tant pel que fa a l’aspecte pròpiament tecnològic com al relacionat amb els nous models de desplegament i els anomenats ‘verticals d’ús’ que apareixeran gràcies a la seva implantació. La formació serà impartida per persones involucrades en el desenvolupament de la nova xarxa de cinquena generació al nostre país, les quals aportaran formació i informació de primera mà totalment actualitzada respecte a la realitat actual del desplegament i l’estratègia d’implantació de la 5G a Catalunya.

Per a més informació i inscripcions, consulta el següent enllaç.

Date

09 - 11 maig 2022
Expired!

Time

09:30 - 23:30