Àrees Digitals al IOT Solutions World Congress

Les Àrees Digitals participen en el IOT Solutions World Congress 2022 , mostrant el valor de l’emprenedoria amb connectivitat 5G.

Els pròxims 10, 11 i 12 de maig, iniciatives com Ebredrone o Biel Glasses porten a aquest congrés els seus dispositius per a donar a conèixer les novetats i possibilitats tecnològiques en àmbits com la salut, les emergències, l’audiovisual o l’agricultura, entre altres. Cadascuna de les iniciatives presenta part de la seva experiència en aquest congrés:

Ebredrone és una empresa especialitzada en diferents branques de l’enginyeria, el món audiovisual i el món agrari, que ofereix solucions de gran valor afegit gràcies al processament tècnic de la informació captada per la tecnologia RPAS, més popularment coneguda com a dron.

Biel Glasses desenvolupa ulleres intel·ligents que empren la visió 3D i algorismes d’intel·ligència artificial capaces de reconèixer obstacles i mostrar-los a l’usuari a través de realitat mixta.

Durant tres dies és podran visitar aquestes iniciatives amb les seves demostracions i altres novetats tecnològiques en el recinte de Fira de Barcelona a l’estand de MWCapital (Venue: Gran Via, Hall P4, Level 0, Street D, Stand 451).

Per a més informació, consulta el següent enllaç.

Inscriu-te aquí.

Date

10 - 12 maig 2022
Expired!

Time

09:00 - 18:00